RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Roy Kvatningen (TV 2 Nettavisen)

- Poker er lett å lære

Sist oppdatert:
- Grunnen til at poker har blitt så populært, er at det er så lett å sette seg inn i, mener Frode Fagerli. Sammen med Sverre Krogh Sundbø og Edgar Skjervold svarte han på spørsmål fra TV 2 Nettavisens lesere.

Interessen for poker har eksplodert i Norge og ellers i verden. Det finnes ingen eksakte tall, men trolig spiller rundt 100.000 nordmenn poker på Internett i dag.

- Selve spillet er enkelt å lære seg. Men å beherske det, er krevende, mener Frode Fagerli.

Fagerli var med på å starte nettstedet wsop.info/no for fem år siden, og nettsiden fungerer fortsatt som et samlingssted for norske spillere. Sammen med Sverre Krogh Sundbø og Edgar Skjervold svarte han fredag på spørsmål fra TV 2 Nettavisens lesere.

Neste helg arrangeres poker-EM i London. Det er selvfølgelig en av årets største turneringer - og nok en gang vil den norske pokereliten være representert. Skjervold skal delta, men hvilke andre nordmenn som eventuelt stiller opp, er foreløpig usikkert.

Skjervold vant i fjor VM i online poker. Krogh Sundbø begynte å spille for halvannet år siden, men har allerede blitt kåret til norsk mester.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere