*Nettavisen* Sport.

- Pokker, jeg skjøt lagkameraten min

Foto: Tim De Waele (©TDWsport.com)

Unggutt ble flau etter å ha skutt veteranen Michael Rogers i leggen.

14.12.13 08:38

De to siste utgavene av U23-Liége-Bastogne-Liége har blitt vunnet av danske Michael Valgren Andersen.

Det, samt flere andre sterke resultater, sikret det danske talentet en plass på Bjarne Riis’ sykkellag Tinkoff-Saxo.

Men på den første leiren med storlaget gikk ikke alt som planlagt. For etter en paintballkamp gjorde dansken seg bemerket hos en av lagets mer rutinerte ryttere.

- Vi hadde en dramatisk situasjon. Kampen var over, men jeg glemte å sikre gæveret, sier Valgren Andersen i en Youtube-video lagt ut av laget.

- Jeg snakket med Mick Rogers, og skjøt han i leggen. Jeg tenkte «pokker, jeg skjøt Michael Rogers». Det var første leir med laget, så jeg var litt flau, men det gikk bra.

Les også: 25 millioner kan stanse norsk VM-drøm

Les også: Neste års VM-løype klar

På treningsleiren på Gran Canaria fikk rytterne også konkurrere på gokartbanen. Der var det lagets store stjerne, Alberto Cotnador, som stakk av med seieren.

Laget bytter før neste sesong eier. Russiske Ole Tinkoff tar over eierskapet fra Bjarne Riis, som dog fortsetter som sportsdirektør.

I tillegg til Valgren Andersen har Jesper Hansen, Michael Kolar, Pawel Poljanski, Ivan Rovny og Nikolai Trussov signert for laget.

Jonathan Cantwell, Jonas Aaen Jørgensen, Mads Christensen, Tim Duggan, Anders Lund, Takashi Miyazawa og Benjamin Noval forlater laget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.