RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Porto er favoritter

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Monaco-trener Didier Deschamps toner ned presset på sin egen klubb foran finalen i Champions League-finalen. Han mener Porto er favoritter.

Deschamps – som er tilbudt ny kontrakt med Monaco – sier at han er forsiktig optimist til møtet i Gelsenkirchen i slutten av denne måneden. Og han frykter ikke Porto.

Godt lag
- Ingen frykt, nei, sier han til den franske sportsavisa L'Equipe. – Men Porto krever respekt. De har vunnet UEFA-cupen og spillerne deres er meget rutinerte. Uten at jeg vil legge noe stort press på dem, så holder jeg Porto som favoritter, sier treneren.

Og legger til:

- Men jeg regner også våre sjanser til å vinne finalen til å være gode de også.

Blitt bedre
Han mener Monaco og fransk fotball generelt er blitt mye bedre det siste året.

- Vi er blitt mer konkurransedyktige fordi vil har jobbet veldig hardt. For et år siden investerte vi i en periode med selvgransking, og vi fant ut at vi manglet ganske mye. Men nå synes jeg vi fortjener en plass i finalen.

Også Portos trener, Jose Mourinho, mener Monaco fortjener plassen i finalen på bekostning av Chelsea.

Håpet på Chelsea
- Monaco begynte kampen skikkelig dårlig, og i en kort periode var jo Chelsea i finalen. Men Monaco kom tilbake, gjennom Morientes, som er i sitt livs form, sier Mourinho, ifølge AFP.

Han hadde helst sett at det var Chelsea hans lag hadde fått møte i finalen.

- Monaco er et lag med spillere som er veldig gode både med og uten ball. Ibarra var veldig god. Fra nå av kommer vi til å forsøke å få tak i så mange av Monacos kamper som mulig, og studere dem så godt vi kan, sier Mourinho.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere