RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Premier League trenger vinterpause

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Fabio Capello ønsker forandring.

Den tidligere engelske landslagssjefen Fabio Capello mener Premier League er for tøff, og at det sliter ut landslagsspillerne.

Italieneren, som ledet England fra 2008 til 2012, sier til FIFAs nettsted at han mener manglende overskudd er grunnen til at engelskmennenes landslag underpresterer.

– England er laget som ser ut til å ha minst overskudd av alle fordi ligaen ikke har en vinterpause, mener Capello.

– Det er som når du kjører en bil. Om du stopper halvveis for å fylle bensin vil du komme deg dit du skal. Men hvis du ikke gjør det er det en mulighet for at du går tom før du når målet ditt, fortsetter han.

61-åringen forsøker nå å få Russland til neste års VM-sluttspill. Han mener fotballen som spilles i Premier League er mye bedre i første enn annen halvdel av sesongen.

Samtidig er han også klar på at det finnes noe positivt for landslaget nå. At unge spillere som Danny Welbeck, Jack Wilshere og Phil Jones seiler fram som mulige nøkkelspillere i årene som kommer, er noe han mener engelskmennene bør glede seg over. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere