*Nettavisen* Sport.

- Presidenten vil ikke ha Iversen

Trond Sollied virker desperat etter å hente Steffen Iversen, men presidenten i Oympiakos skal være mer interessert i andre spisser.

24.07.05 09:34

Tilbudet fra Olympiakos til Iversen og Vålerenga skal ha vært latterlig lavt. Grunnen til dette er ifølge en gresk kilde som Dagbladet har vært i kontakt med, at Olympiakos-presidenten ikke er veldig interessert i å hente Steffen Iversen som scoret 1-0-målet for Vålerenga mot Ham-Kam lørdag.

Storklubbens president skal være langt mer sugen på å hente en spiss fra Tyskland.

- Jeg aner ingenting om hva Steffen er tilbudt. Jeg vet bare hva Olympiakos har tilbud oss. Og det er så dårlig at både klubben og Steffen er enig om at det ikke holder, sier VIF-direktør Kjetil Siem til Dagbladet.

Avtale fra januar?
Vålerenga skal ha tilbudt Olympiakos å gjøre en avtale med Iversen fra 1. januar 2006 hvis ikke Iversen selv ber om å bli solgt.

I VG er tonen en annen. De melder at det er trolig er slutt på det fruktbare samarbeidet Iversen - Enga etter et møte mandag.

- Det er utrolig kjipt hvis jeg skulle dra, men Olympiakos er en stor klubb som er kvalifisert til Champions League. Og dette kan være min siste mulighet til å dra til utlandet, sier Iversen til VG.

Vålerenga kan også bli kvalifisert til Champions League. Men må forbi kvalifiseringen der Haka venter allerede tirsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.