RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Presset ble for stort

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Manchester United-manager Alex Ferguson har hvilt portugisiske Ronaldo av frykt for at presset på ham ble for stort. Tirsdag kan driblevingen være tilbake i Champions League.

Portugiseren debuterte med brask og bram da United slo Bolton i serieåpningen. Prestasjonen fikk ekspertene til å sette en strek over David Beckham etter bare 20 minutters spill som innbytter. Etterpå har det gått tråere for 18-åringen.

Han spilte ikke den forrige Champions League-kampen mot Rangers. Og startet heller ikke Uniteds to siste seriekamper. Men han kom fra benken til å score sitt første mål for United i helgas kamp mot Portsmouth.

- Etter at vi tapte I Stuttgart, skjønte vi at vi kanskje krevde for mye av ham. Vi glemmer at han bare er 18 år gammel, og tidligere har vi alltid latt de unge spillerne våre få hvile i visse perioder, sier Ferguson til PA.

- Det betyr ikke at han ikke kommer til å spille mot Rangers, men at vi rett og slett være mer forsiktig med ham enn med andre i laget, sier Ferguson videre.

P.S: Førstkommende torsdag, feirer Ferguson 17-årsdag som Manchester United-manager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere