RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Presset var større i fjor

Sist oppdatert:
VALLHALL (TV 2 Nettavisen): Noen Vålerenga-spillere virket overtente mot Sogndal, men trener Kjetil Rekdal vil ikke gjøre noe for å hindre at det skjer igjen.

Rekdal er heller ikke enig i at presset tynger i serieinnspurten.

- Det var mye større press i fjor da vi kjempet for å unngå nedrykk. Så spillerne vet hva det vil si å spille under press, sier Rekdal til TV 2 Nettavisen.

- Vi kommer derfor ikke til å gjøre noe spesielt i forhold til de to siste kampene. Vi skal trene bra og holde formen, så fokuserer vi alt på kampen når vi kommer til den, sier han videre.

VIF-treneren mener at Sogndal-kampen var én av noen få kamper man får i løpet av en sesong. Og rett skal være rett - selv om Vålerenga har spilt bedre kamper tidligere i år, så vinner de ni av ti kamper hvor de har et like stort overtok som mot Sogndal.

- Jeg var skuffet etter kampen, men kanskje den som var minst skuffet av alle. Spillerne ga alt - de lå strødd. Innstillingen var det ingenting galt med. Jeg er stolte av den innsatsen spillerne viste, og derfor kan jeg heller ikke gå rundt og være sur etterpå, fortsetter han.

- Hvordan ender dette?

- Vi har ikke ledet serien en eneste gang vi, men nå lønner det seg jo å lede til slutt. Så det holder for meg at vi skvetter forbi helt på slutten, sier han og gliser.

- Men det eneste jeg har sagt er at hvis vi presterer som vi kan, så er vi kapable til å vinne begge de to siste kampene. Så får vi se hvor langt det holder, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere