*Nettavisen* Sport.

- Prica vurderer RBK-exit

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/SCANPIX

Svensken kan vende hjem til seriemester Helsingborg.

28.09.11 20:05

Rade Prica kan være ferdig i Rosenborg etter sesongen.

Det melder Helsingborgs Dagblad.

Pricas kontrakt med trønderne går ut etter neste sesong, og den svenske avisen skriver at RBK har tilbudt ham en forlengelse.

- Litt å tenke gjennom
Det avventer Prica, for svensken vurderer nå å reise hjem til Sverige og spille for Helsingborg.

- Jeg har ennå ikke tatt stilling til tilbudet. Det finnes litt å tenke gjennom før jeg kan gi Rosenborg et svar, sier Prica til Helsingborg Dagblad.

- Om jeg bestemmer meg for å bli, kommer det ikke til å handle om en kort kontrakt. Da blir det en lang kontrakt, og i så fall den siste kontrakten i mitt liv. Da blir jeg og familien i Trondheim for godt, sier Prica.

- Frister å flytte tilbake
Den nybakte seriemesteren Helsingborg står klare med åpne armer om Prica vender hjem til Sverige, og har økonomi til å kjøpe Prica ut av kontrakten med RBK.

- Jeg holder døren til Helsingborg åpen, det har jeg alltid gjort. Det frister å flytte tilbake til Helsingborg, og det er noe familien og jeg i aller høyeste grad kan tenke oss, forteller RBK-spissen.

En annen grunn til at Helsingborg frister, er muligheten for Champions League-spill. Helsingborg har allerede kapret en plass i neste års kvalik, mens RBK ser ut til å miste muligheten til å spille i verdens beste klubbturnering.

- Det er klart det frister med Champions League-spill. Det hadde ikke vært feil å gjøre det med Helsingborg, avslutter svensken.

Nettavisen har forsøkt å komme i kontakt med Erik Hoftun og Jan Jönsson, uten å lykkes.Annonse: Nytt MMO-spill der du kan være både manager og spiller!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.