RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Prikkfritt av Løv-Ham

Sist oppdatert:
Løv-Ham bokførte søndag sesongens første borteseier, med 2-0 over Tromsdalen. - En prikkfri kamp, sier trener Trond Bjørndal.

Ørjan Låstad sendte gjestene i ledelsen allerede etter 12 minutters spill, med sin femte scoring for sesongen.

Fire minutter på overtid avgjorde Tor-Mattis Kåven kampen for Løv-Ham, da han scoret sikkert alene mot keeper, etter å ha blitt spilt gjennom av Låstad. En barriere for Løv-Ham å ta bortepoeng så tidlig i sesongen.

Fulgte ordrer
- Guttene var utrolig konsentrert gjorde akkurat det som vi hadde blitt enig om å gjøre. I førsteomgang lå vi bak og satset på kontringer, mens vi møtet Tromsdalen høyt etter pause. Spillmessig var det nok ingen god kamp, men helt klart årsbeste hvis en ser på gjennomføringen, sier en svært fornøyd Løv-Ham trener Trond Bjørndal til iBergen.no.

- Er du overrasket over at Løv-Ham har hatt en så god start?
- På bakgrunn av treningskampene våre så er jeg ikke overrasket. Men det er viktig å være ydmyk. Det er små marginer, sier Bjørndal.

Låstad viktig Ørjan Låstad har vært tungen på vektskålen for Løv-Ham i flere kamper allerede og står bokført med fem scoringer. Og Bjørndal er selvsagt ikke fremmed for å rose sin spydspiss.

- Jeg er veldig fornøyd med bidraget og uttellingen til Ørjan så langt. Men han også vil nok erkjenne at han har en vannvittig god støtte i resten av laget. Og det er selvsagt en god kombinasjon.

Men Løv-Ham er sårbare for skader og har bare to spisser å velge mellom per i dag. Derfor vil Bjørndal hente inn minst tre nye spillere til sommeren som kan heve første elleveren. Kristian Ystaas kan være ett alternativ for laget fra Fyllingsdalen.

Fest mot Aalesund
Lørdag får Løv-Ham virkelig noe å bryne seg på når de suverene serielederne og den heteste opprykkskandidaten Aalesund kommer til Krohnsminde.

- Aalesund er favoritter - det er det ikke tvil om. Alt rundt Aalesund gjør kampen til en stor utfordring for oss. Men vi gleder oss voldsomt. I denne kampen har vi ingenting å tape, sier Bjørndal som kommer med en liten oppfordring til bergenserne.

- Det hadde vært fint om vi slapp å ha følelsen av å spille på bortebane.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere