- Priviligerte som får jobbe med ham

Foto: Bjørn Sigurdsen (Scanpix)

Supertreneren Per Erik Alcén fortsetter som Norges keepertrener.

15.08.11 20:47

Per Erik Alcén fortsetter i jobben som keepertrener for Norge. Det bekrefter landslagssjef Roy Johansen overfor Nettavisen mandag.

- Han blir med videre. Han er i full stilling i Brynäs, men blir med oss når det passer seg. Det er vi veldig fornøyd med, sier Johansen.

- Fantastisk flink
Alcén fremholdes som en av verdens beste keepertrenere, og har gjennom jobben i svenske Brynäs vært med på å eksportere keepere som Jacob Markström, Anders Lindbäck og Eddie Läck til NHL.

Han var også med som keepertrener for Norge under vinterens VM i Slovakia, der keeper Lars Haugen gjorde et fantastisk mesterskap, til tross for ekspertenes spådommer om norsk keepertrøbbel.

- Han trives i rollen, og er en viktig mann for oss. Han er fantastisk flink, faglig dyktig og har gode menneskelige egenskaper, sier Johansen, og skryter videre av jobben Alcén har gjort for de norske keeperne:

- Vi føler oss priviligerte som får jobbe med ham, og er veldig fornøyd med at han vil være med videre. Han gjorde en fantastisk jobb sist, og går til jobben med en voldsom entusiasme, forteller Johansen.

Takket nei til KHL
Expressen skrev mandag at Alcén også har fått et lukrativt tilbud fra den russiske KHL, men takket pent nei.

- Norge og Brynäs holder for min del. Det handler om trygghet og trivsel, sier Alcén til den svenske avisa.

Om Norge-jobben sier han følgende:

- Det har fungert bra med Norge. Jeg trives med guttene og har hatt muligheten til å bygge upp en gjeng med tre målvakter, og de vil jeg følge videre, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.