RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- QPR vil ha Ancelotti

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Den tidligere Chelsea-sjefen kan fortsette i Premier League.

QPR og manager Neil Warnock gjorde en fantastisk sesong i engelsk førstedivisjon denne sesongen, og ble belønnet med plass i neste sesongs Premier League.

Likevel er Warnocks fremtid på Loftus Road usikker, da hans allierte i styrerommet, Amit Bhatia, ikke klarte å gjennomføre et kjøp av den engelske klubben.

Det gjør at styreformann Flavio Briatore fortsatt sitter med makta, og han ønsker seg nå Ancelotti som manager neste sesong, skal man tro Daily Mirror.

- Det smerter meg å forlate QPR etter en så suksessfull sesong, og i startfasen av en ny, spennende tid, men jeg vil ikke bli assosiert med eller ta ansvar for avgjørelsene styret nå tar, sier Bhatia til avisa.

QPR-eierne har i samarbeid med styret vedtatt en dramatisk økning i billettprisene før neste sesong, og har samtidig gitt administrerende direktør Ishan Saksena sparken.

Med alle Warnocks støttespillere ute av klubben, hevder nå Daily Mirror å vite at Ancelotti er mannen som trolig tar over styringen for QPR neste sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere