RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: INA FASSBENDER (Reuters)

- Rangers trenger Zuccarello

Sist oppdatert:
Anerkjent hockeyjournalist mener nordmannen kunne hjulpet NHL-laget.

New York Rangers er et av de svakeste lagene i overtall i hele NHL.

Statistikken som viser antall mål i overtall forteller at John Tortorellas mannskap kun har scoret ni mål på 70 overtallsperioder.

Bare St. Luis Blues, Phoenix Coyotes og Calgary Flames har færre scoringer i overtall.

Heller ikke i helgens 0-4-tap for Montreal Canadiens imponerte laget i Power Play, og mange mener at Mats Zuccarello Aasen kunne gjort noe med det.

- For ett år siden var Mats Zuccarello på isen i 106,42 da Rangers scoret 12 overtallsmål. Det gir et snitt på 8,53 og er bedre uttelling enn noen av spillerne i Rangers' mannskap, skriver New York Post-journalist Larry Brooks.

Hockeyeksperten skjønner ikke hva som har forandret seg siden trener Tortorella hyllet nordmannen for under ett år siden.

- I fjor snakket Tortorella om Zuccarellos evner til å gjøre ting ingen andre i klubben kunne. Hva har forandret seg, bortsett fra at nordmannen ser ut til å være på et permanent opphold i Hartford? skriver han videre.

Brooks er ikke i tvil om at Zuccarello fortjener en plass i New York Rangers' stall.

- Det er vanskelig å tro at Zuccarello i en rekke med Christensen og Sean Avery ikke vil være mer produktiv enn en linje med Christensen, Andre Deveaux og enten Avery, Brandon Prust eller Brian Boyle på den andre vingen.

Mats Zuccarello Aasen spiller nå for Rangers' farmerlag Connecticut Whale, som leder northeast division i AHL.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere