*Nettavisen* Sport.

- Raymonds Brann-hjerte fryder seg

Foto: Chris Kyllingmark (Scanpix)

- Alt er fryd og gammen i Bergen og det gleder også mitt lille Brann-hjerte, sier Raymond Kvisvik foran morgendagens kamp mot Brann

30.07.06 11:44

I dag har han sittet og pludret i telefonen med Mons Ivar Mjelde. Og Charlie Miller kom og hentet han på Flesland. For den som ikke visste bedre skulle en tro at Raymond Kvisvik fortsatt spilte i Brann og ikke i Fredrikstad.

- Hva snakket du og Mons Ivar om?

- Løst og fast. Vi hilser til familiene våre og diskuterer ting. Jeg har med meg foreldrene mine på Stadion i morgen f.eks.

- Spør han hvordan Brann skal slå Fredrikstad? Er du en slags Brann-spion?

- Nei, det er jeg ikke, men jeg gleder meg hver gang Brann vinner, bare det ikke er mot oss.Og jeg blir kjempeglad hvis Brann vinner serien. Brann serien, Fredrikstad cupen og vi trygt oppe på tabellen.

- Hva kan vi vente oss av Fredrikstad i morgen.

- Den som visste det. Det har jo vært litt av problemet vårt. Vi kan rundspille et hvilket som helst lag i Norge, men så kan vi også spille så dårlig at det er pinlig. Vi har alle spillerne friske unntatt Brian West.

Kvisvik vet rett og slett ikke hvilket av de to lagene som lag som kommer ut på banen i morgen, det gode eller det elendige Fredrikstad-laget.

- Det som er helt sikkert er at vi ikke har skremt så mange på bortebane så langt. Men det er alltid gøy å spille på Stadion med det trykket som er der.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag