RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- RBK-nedrykk gagner ingen

Sist oppdatert:
Jahn Ivar Mini Jacobsen gleder seg over at tilskuerne strømmer til eliteserien. TV 2-eksperten mener det skyldes spenning i både topp og bunn. Samtidig snakker han i dette intervjuet om RBK-nedturen.

- Det er spenning både i topp og bunn av årets eliteserie og at to kamper trekker over 30.000 tilskuere er ingen overraskelse. Både Vålerenga og Viking kjemper i toppen av tabellen. I Stavanger ser folk også muligheten for å knø Rosenborg, sier Mini til TV2 Nettavisen.

- Folk synes synd på dem
Mye av grunnen til at det er blitt mer spennende er blant annet at Rosenborg har slitt tungt i årets sesong. Taper trønderne mot Viking lørdag samtidig som et par andre resultater går mot trønderne i helgen så kan RBK ligge på nedrykksplass.

Det er de tøffe fakta for et lag som har vunnet serien i Norge i samtlige år siden Viking snøt alle for seriegullet i 1991.

- De verste folkene ønsker nok at RBK rykker ned, sier Mini og fortsetter:

- De fleste jeg snakker med ønsker nok ikke at RBK rykker ned og et RBK-nedrykk gagner heller ingen. Dessverre er laget så dårlige at folk nå synes synd på dem, sier Mini.

- Snøballen ble større og større

Hvorfor har RBK slitt sånn i år?

- Det er flere årsaker til det. Klubben sleit med skader i forsvaret. I tillegg fikk de en skjeiv start på sesongen. Mot Aalesund og Fredrikstad var klubben klart best, men klarte ikke vinne, sier Mini og fortsetter:

- Når du ikke vinner kamper går det utover selvtilliten. Snøballen blir også større og større, sier Mini.

Rosenborg valgte å bytte ut Per Joar Hansen med Per-Mathias Høgmo. Foreløpig har det ikke gitt trønderne ønsket effekt i serien.

- Det er ikke lett å gjøre om på den prosessen klubben var inne i. Rosenborg var gode mot Lyn hjemme i første omgang, så ramlet de plutselig sammen i andre omgang, sier Jahn Ivar Mini Jacobsen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere