RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- RBK vinner lett

Sist oppdatert:
Cupen har vært som et eventyr for Skeid denne sesongen, men får en brutal slutt på Lerkendal torsdag kveld. Si din mening om kampen her.

Rosenborg – Skeid
Lerkendal. 19.00
TV 2 Nettavisens tips: 4-1

Skeids kontringsstyrke har vært for mye for Molde, Sogndal og Vålerenga, men selv om mange i fotball-Norge drømmer om en overraskelse på Lerkendal – den kommer ikke. RBKs offensive skyts skal være mer enn godt nok til å kunne skape nok sjanser til å vise forskjellen mellom de to lagene.

Selv om Yngvar Ånensen skulle spille over evne på midtbanen, og Daniel Braaten og Daniel Fredheim Holm helt sikkert vil skape enkelte problemer for RBKs backfirer, er det trolig bare elendige avslutninger fra RBK-spissene som kan føre til at det blir jevnt i Trondheim.

Den siste tidens form tyder ikke på at RBK-spissene vil skyte med løskrutt torsdag kveld. RBK har bare tapt to kamper under Åge Hareide. Den tredje kommer garantert ikke her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere