RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- RBK vraker uruguayanerne

Sist oppdatert:
Rosenborg kommer etter all sannsynlighet ikke til å hente tilbake Alejandro Lago og Sebastian Eguren når leieavtalen løper ut i juni.

Rosenborg-trener Per Mathias Høgmo bekrefter i dag overfor RBKweb at klubbens to uruguayanere, som for tiden er på lån til hjemlandet, ikke inngår i fremtidsplanene på Lerkendal.

- Satser på salg
- Sånn som situasjonen er nå, er det trolig ikke aktuelt å hente dem tilbake igjen. Utlånene er altså starten på en prosess som vi tror ender med salg. Den endelige vurderinga skal vi ta til sommeren samtidig som vi ser på med resten av stallsituasjonen, sier Per-Mathias Høgmo til rbkweb.no.

Rosenborgs to uruguayanere utviklet seg etter hvert til en eneste stor farse under oppholdet i Trondheim. Det dårlige ryktet forfulgte dem deretter videre rundt i jakten på nye arbeidsgivere. Det hele kulminerte med at de to dro hjem til Uruguay for å finne tilbake til form, ro og orden.

- Skulle egentlig komme hjem
Hjemturen har vært en opptur for duoen. Lago og Eguren har spilt fast for henholdsvis Bella Vista og Montevideo Wanderers.

Den opprinnelige planen tilsa at spillerne skulle vende tilbake til Trondheim etter VM-ferien, men nå tyder det meste på at Rosenborg-karrierene er over, melder RBKweb.

Alejandro Lago og Sebastian Eguren har begge kontrakt med RBK ut 2008-sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere