*Nettavisen* Sport.

- Real Madrid vil ha forsikringer fra PSG om helsen til Neymar

 

SKADEUTSATT: Neymar har slitt med skader de siste månedene. Foto: Andre Penner (AP)

Real Madrid samler informasjon om Neymars skadehistorikk.

23.08.19 14:04

Real Madrid skal etter rapportene være svært interessert i en overgang for Neymar mot slutten av sommerens overgangsvindu.

Nå melder den spanske avisen Marca om ny informasjon om spillet i kulissene rundt brasilianeren.

Den spanske storklubben skal være usikker på Neymars' helsesituasjon.

Bekymret for helsen

Real Madrid gjør nå undersøkelser rundt Neymar sin skadehisorikk, for å være helt sikre på formen til den tekniske ballkunstneren, det skriver Marca.

Avisen skriver videre at Real Madrid «frykter han er skjør» gjennom en hel sesong, i sin beskrivelse av den nåværende PSG-spilleren.

Den spanske storklubben vil derfor ha flere forsikringer omkring helsen til Neymar, før de velger å gå inn og investere stort i 27-åringen.

Rapporter fra Spania melder videre at spørsmål rundt helsen til spilleren har vært det viktigste temaet i forhandlingene rundt spilleren. Real Madrid skal ha sendt representanter til Paris for å starte samtaler og vinne kampen om Neymar sin underskrift, i konkurranse med hans tidligere klubb Barcelona, det skriver Daily Mail.

Neymar gikk glipp av sommerens Copa America etter en ankelskade som satt han ut av spill i mesterskapet.


Flere avtaler på gang

Ifølge den spanske avisen AS, skal Juventus også være interessert i Neymar, men den italienske klubben ser det ikke som veldig sannsynlig at de skal klare å få til en avtale for spilleren.

Istedenfor planlegger Juventus-direktør Fabio Paratici å sette inn støtet rundt navn som Marco Veratti, Angel Di Maria og Julian Draxler, ifølge AS.

Juventus skal se for seg det AS karakteriserer som en «midtbane-evolusjon», der Torino-klubben vil forsøke å kvitte seg med Miralem Pjanic og Emre Can.

Juventus serieåpner borte mot Parma lørdag kl 18.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag