*Nettavisen* Sport.

- Real Madrid vil kjøpe Bale i sommer

Foto: Reuters / Scanpix

Waliseren kan erstatte Cristiano Ronaldo i gigantklubben.

27.02.13 10:10

Gareth Bale er i fantastisk form om dagen og regnes som en av Europas beste spillere.

Det har ført til at waliseren har tiltrukket seg oppmerksomheten til flere storklubber. Barcelona, PSG, Bayern München, Manchester City og Real Madrid skal alle være interessert i 23-åringen.

Nå har sistnevnte varslet Tottenham om at de kan komme til å by på Gareth Bale i sommer, skriver Telegrah.

Tottenham skal ikke være villig til å høre på bud under 50 millioner pund, men Ramon Calderon, som er tidligere president i Real Madrid og fortsatt har sterk tilknytning til klubben, mener at Real har midlene som skal til for å sikre seg waliseren.

- Det er sant at vi har brukt mye penger de siste tre-fire årene, men jeg mener vi er i en posisjon til å betale pengene de spør om, sier Calderon, ifølge Telegraph.

- Det er alltid en grense, men Real Madrid er i en veldig sunn situasjon, så de vil være i en posisjon til å signere ham, legger han til.

Real har annonsert det de kaller en samarbeidsavtale med Tottenham, som følge av kjøpet av Luka Modric, og skal allerede ha bedt om å bli informert om Bale blir tilgjengelig for en overgang.

(Artikkelen fortsetter)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1qqd7lut7c3w41m0jhh6xbces1', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1qqd7lut7c3w41m0jhh6xbces1', 'eplayer14');

Ifølge venner av Bale skal fremtiden til vingen bli sterkt påvirket av Tottenhams evne til å kjempe om trofeer og kvalifisere seg til Champions League.

Reals ønske om å signere Bale vil antakeligvis avhenge av framtiden til Cristiano Ronaldo, som skal i kontraktsforhandlinger i mai.

Det har blitt spekulert i om Ronaldo ønsker seg vekk fra Real og tilbake til England. Pengene som eventuelt vil komme fra en Ronaldo-overgang, planlegger Real å bruke til å finansiere kjøp av Gareth Bale, samt David Silva, Neymar og Malaga-spilleren Isco.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.