RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Reid måtte gå

Sist oppdatert:
Leeds Uniteds fans mener klubben ikke hadde annet valg enn å sparke Peter Reid som manager. Styrets avgjørelse om å avslutte Reids kontrakt gledet fansen.

Det sier formann Simon Jose i Leeds' uavhengige supporterklubb til engelsk presse. Supportersjefen mener Leeds hadde rykket ned om Peter Reid hadde fått tillit ut sesongen.

- Jeg synes synd på Peter Reid - men etter 1-6-nederlaget mot Portsmouth hadde vi ikke klubben annet valg enn å sparke ham. Spillerne var ikke motivert, og taktikken var totalt feilslått, sier Simon Jose.

- Vi har blitt utklasset av Leicester, Everton og Portsmouth denne sesongen - og klubben måtte kvitte seg med med manageren, for om vi fremdeles er på sisteplass ved juletider, frykter jeg vi kan rykke ned.

Stor gjeld

Leeds har en gjeld på nesten én milliard kroner, og Simon Jose innrømmer det er vanskelig å se fremover som Leeds-supporter. Supporternes talsmann håper Leeds nå henter en ny manager fra utlandet.

- Jeg personlig ville sett meg om etter en manager fra utlandet. Ser du på managerne i Premier League som for øyeblikket har suksses, er ingen av dem engelske, sier Jose.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere