RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Rekdal er feig

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
Sist oppdatert:
Tidligere Vålerenga-spiller Stefan Ishizaki går til frontalangrep på Kjetil Rekdals trenerferdigheter.

Stefan Ishizaki ble hentet til Vålerenga fra AIK foran fjorårets sesong for 2,5 millioner kroner.

Men oppholdet i Oslo-klubben ble en gedigen nedtur for den landslagsaktuelle midtbanespilleren – selv om Kjetil Rekdal uttalte før sesongen at Ishizaki kom til å bli en stor hit i Tippeligaen.

I fjor høst ble han solgt tilbake til svensk fotball og Elfsborg for rundt tre millioner kroner, og har for alvor fått fart på karrieren igjen.

Refser Rekdal
Vålerenga vant Tippeligaen i 2005, men 23-åringen satt stort sett på benken.

Nå tar han et kraftig oppgjør med Kjetil Rekdal.

- Kjetil Rekdal var et geni som fotballspiller, men som trener var han feig. Vi hadde Norges beste tropp men spilte primitiv fotball, sier Ishizaki i et lengre portrettintervju med den svenske avisen Expressen, foran mandagens møte mot gameklubben AIK.

Han forteller at han mot slutten av sesongen i Vålerenga hadde et «oppvaskmøte» med Rekdal. Ishizaki ville ha svar på om han ble satset på i fremtiden.

Tilbake i landslagsdiskusjon
Vel vitende om at Rekdal stort sett valgte å satse på Morten Berre i startoppstillingen på bekostning av Ishizaki fant svensken ut at et klubbskifte var den eneste løsningen for å få fart på karrieren igjen.

I Elfsborg har Ishizaki storspilt og er igjen i landslagsledelsens søkelys. Han angrer ikke et sekund på klubbskifte - selv om han reiste til Oslo med forhåpninger om Champions League-spill og videresalg til en større klubb i utlandet.

- Jeg hadde en fantastisk utvikling frem til 2000. Hadde den fortsatt hadde jeg ikke sittet her nå. Men etter året i Norge føler jeg en enorm revansjelyst, svarer Stefan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere