- Rekdal roper for høyt

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)

Magne Hoseth hørte ikke seg selv snakke på grunn av støynivået til Kjetil Rekdal.

07.05.10 09:47

MOLDE - AALESUND 2-1:

MOLDE (Nettavisen): - Jeg måtte ta en pause fra alle intervjuene. Jeg hørte rett og slett ikke meg selv prate på grunn av at Kjetil (Rekdal jour.anm.) overdøvet alle når han ropte i sinne, sier Magne Hoseth til Nettavisen.

Etter 2-1-seieren mot Aalesund var Magne Hoseth det naturlige intervjuobjektet etter at han var sentral i begge målene til Molde. Men Hoseth måtte ta seg en pause i alle intervjuene med pressen i mixed zone på grunn av støynivået til Kjetil Rekdal.

Les også: - Molde kan klappe igjen

- Hamret løs
- Han hamret løs på oss i Molde uten at jeg helt forstår hvorfor. Vi har ikke noe usagt med Kjetil etter cupfinalen. Vi er ferdig med den kampen. Men det han sier er noe fleip og noe alvor. Slik er bare Kjetil. Du må ikke alltid ta han seriøst, sier Hoseth.

Kjetil Rekdal tok mye plass i mixed-zone etter at Aalesund gikk på et forsmedelig tap mot erkerivalen i Molde. Men Hoseth vil holde fokus på eget lag og begeistringen over å ta tre poeng mot et formsterkt Aalesund.

- Jeg skjønner at Rekdal irriterer seg over at han tapte mot oss. Straffen vi ble tildelt var en tvilsom avgjørelse, men det Molde-laget presterer i dag gjør meg stolt.

Magne Hoseth satte inn utligningen på det omdiskuterte straffesparket og slo innlegget som endte med at Djiby Fall kunne avgjøre lokaloppgjøret til hjemmelagets fordel.

- Vi viste en fantastisk lagmoral mot Aalesund. Vi henter tilbake ledelsen og kriger oss inn i kampen igjen. Jeg tror jeg aldri har løpt så mye i løpet av en kamp som jeg gjorde i dag, sier Hoseth.

Referat: Her redder han siste rest av håp

Skadeproblemer
Hoseth bekymrer seg likevel over den ekstreme skadesituasjonen i klubben.

- I min tid i klubben har jeg aldri opplevd så mange skader i en og samme sesong.

Sentrale spillere som Makhtar Thioune, Pape Pate Diouf og Knut Olav Rindarøy har vært ute store deler av sesongen og bidratt til Moldes svake sesonginnledningen. I gårsdagens 2-1-seier mot Aalesund måtte Christian Steen kaste inn håndkleet på grunn av skade, mens Daniel Berg Hestad startet på benken med en forkjølelse i kroppen.

Molde-trener Kjell Jonevret mener alle skadene blant spillerne gjør hverdagen tøff.

- Vi har hatt det tøft hittil i sesongen. Vi er på grensen av hva vi kan tåle av skader.

- Nå har vi har fem kamper på to uker, men det er ikke det harde kampprogrammet som er problemet. Problemet er at vi ikke får godt nok utbytte av treningene våre med bare 13 mann på treningsfeltet, sier Jonevret til Nettavisen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.