RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Responsen har vært helt enorm

- ENORM RESPONS: Malin Berås har fått en rekke positive tilbakemeldinger etter at hun fredag bestemte seg for å levere inn lisensen.
- ENORM RESPONS: Malin Berås har fått en rekke positive tilbakemeldinger etter at hun fredag bestemte seg for å levere inn lisensen. Foto: Privat
Sist oppdatert:
Malin Berås opplever «enorm» støtte etter at hun leverte inn lisensen.

Rytterstjernen Malin Berås (25) red i helgen det som kan ha vært hennes siste løp på lang tid.

25-åringen leverte fredag fra seg lisensen sin, etter at Det Norske Travselskap (DNT) truet med å inndra den fordi hun har inngått et samarbeid med det Malta-baserte spillselskapet Leo Vegas

- Jeg red på søndag, og det var vel egentlig det siste løpet mitt. Det er klart at det var veldig følelsesladet for meg personlig. Det er tøft å tenke på at DNT har valgt å ta fra meg lisensen, sier Berås til Nettavisen.

Berås' konflikt med DNT har fått oppmerksomhet i riksdekkende medier både i Norge og Sverige.

SISTE LØP? Malin Berås red lørdag på Forus.

- Enorm respons
Nå forteller 25-åringen at responsen har vært enorm.

- Jeg har faktisk ikke fått én negativ tilbakemelding. Responsen har vært over all forventing. Det er jeg utrolig takknemlig for. Det viser at folk bryr seg om meg, og de vil virkelig se meg i banen. Jeg synes det er utrolig stort å få så mange positive tilbakemeldinger, sier rytterstjernen.

- Hva sier folk til deg?

- At de vil se meg i banen igjen. De vil ikke at jeg skal gi opp kampen. De sier at jeg må komme meg til Danmark eller Sverige, og at det er muligheter i det store utland. Folk er veldig fokusert på at jeg ikke må gi meg som rytter, forteller Berås. 

Gir ikke opp
Selv om 25-åringen fredag leverte inn lisensen, håper hun å kunne få den tilbake så fort som mulig. Hun har imidlertid ingen planer om å bryte samarbeidet med spillselskapet Leo Vegas.

- Vi har sendt et brev. Så får vi se hva responsen blir. Jeg tror ikke jeg skal kommentere hva som stod i brevet ennå, men jeg vil ikke gi opp kampen. Jeg vil gjøre alt for å få lisensen tilbake, forteller Berås.

- Jeg kommer aldri til å bryte med Leo Vegas. Det er et stort og seriøst selskap som ikke er konkurrent til trav. Hadde det vært en konkurrent til trav, hadde jeg aldri inngått noen avtale. Men Leo Vegas er ingen konkurrent. De gjør det bare enklere for meg å leve av det jeg elsker, forklarer 25-åringen. 

LEVERTE INN LISENSEN: Malin Berås finner seg ikke i truslene fra Det Norske Travselskap.


- Konkurrent
Generalsekretær i Det Norske Travselskap, Rune Gustavsen, uttalte til Nettavisen fredag at de ser på Leo Vegas som en konkurrent til Rikstoto, til tross for at selskapet ikke tilbyr spill på trav.

COMEBACK: Malin Berås drømmer om comeback med sin egen hest Limerick.

- Det er riktig at spillselskapet ikke tilbyr spill på trav, men alle spillselskap er en konkurrent til Rikstoto. Hvis man ønsker å spille hest i dag og på kasino i morgen, så er det spill på samme måte. Det var også grunnen til at Mats Zuccarello Aasen måtte trekke seg (fra avtalen med Unibet) fordi deres idrettsforbund ikke aksepterte det, på samme måte som vi ikke kan akseptere dette, sa Gustavsen til Nettavisen fredag.

Til tross for at Berås nå ikke kan konkurrere fortsetter 25-åringen å trene på hesteryggen.

- Jeg har min egen hest, Limerick, som jeg har planlagt comeback med i november. Nå får vi se hvordan det blir når jeg ikke kan ri selv. Men jeg kommer til å trene aktivt på han og ha han klar i tilfelle noe skulle skje. Det er han jeg bruker tiden min på, og så blir det litt reklameinnspillinger med Leo Vegas. Det blir bare å jobbe på videre. Man får ikke noe gratis her i livet, det er i hvert fall sant. Det er viktig å holde motet oppe, sier Berås. 


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere