*Nettavisen* Sport.

- Rett inn på laget

Mjelde tester Sebastian Eguren og Alejandro Lago i treningskampen mot Sogndal lørdag og han mener de forsterker førsteelleveren til Brann.

01.02.06 14:08

Både Eguren og Lago får mulighet til å vise hva de er gode for i Vestlandshallen på lørdag. Eneste forbehold for sistnevnte er at han ikke har kjenning med smertene han har på bakside lår. Lago utførte rolige løpeøvelser på dagens trening, mens Eguren var med for fullt. Han ser frem til kampen mot Sogndal og har ikke prestasjonsangst.

– Mjelde har gitt meg beskjed om at jeg skal få spille på lørdag så jeg ser frem til det. På nåværende tidspunkt handler det ikke om å vise fram mitt beste, men å bli kjent med spillesystemet og lagkameratene, sier Eguren.

Spiller fra start?
Trener Mons Ivar Mjelde vil ikke si noe om duoen spiller fra start mot Sogndal, men slår fast at han vil gi dem muligheten og at han er spent på å se dem i aksjon.

– Vi har kjennskap til begge spillerne fra før og vet hva de står for. Eguren kommer til å få prøve seg mot Sogndal, Lago gjenstår å se om han fortsatt har føling med smertene på baksiden av låret. Uansett blir det spennende å se hvordan de fungerer, sier Mjelde.

Har troen på nyervervelsene
Selv om spillerne byr på utfordringer som språk og integrering er Mjelde stor i troen på at de har hentet kvalitetsspillere som kan gå inn og forsterke førsteelleveren.

– Jeg er fornøyd med avtalen vi fikk med Rosenborg og at vi har kommet så langt til å ha spillerne i troppen. Jeg ser ikke bort fra at de er så gode at de kan gå rett inn på laget og forsterke førsteelleveren. Jeg tror de kommer til å få vist sitt potensial i en friere 4-4-2-formasjon enn de hadde på Lerkendal, sier Mjelde.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.