RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Riise godtar ikke boten

(Scanpix)
Sist oppdatert:
John Arne Riise (26) skal føle seg urettferdig behandlet i Liverpool.

Både Craig Bellamy (27) og Riise kan vente seg to ukelønner i bot etter bråket som oppstod under treningsleiren på Algarve i Portugal i forrige uke. Men ifølge VG vil Liverpools manager Rafael Benitez la saken ligge til onsdagens åttedelsfinalekamp mot Barcelona er ferdigspilt.

Urettferdig
To ukelønner tilsvarer om lag 800.000 kroner for Riise og 1,5 millioner kroner for Bellamy.

Men Riise opplever dette som svært urettferdig, skriver VG. Han mener visstnok fortsatt at han ikke gjorde noe galt. Riise vil kjempe hardt mot en slik straff, men er på den andre siden ikke villig til å ofre karrieren i Liverpool for denne saken.

Ingen i Liverpool vil fortelle eller bekrefte hva som faktisk skjedde, men ifølge TV 2 Sporten skal Craig Bellamy ha gått løs på Riise med en golfkølle etter en krangel som startet med at Riise nektet å synge karaoke.

«Det eneste lille kritikkverdige han kan se å ha gjort, er å havne i en diskusjon med Bellamy på karaokebaren, hvor han blant annet slang «hold kjeft» til den kontroversielle waliseren,» skriver VG.

12 spillere får bot?
Riises rådgiver Jan Kvalheim påpekte overfor Nettavisen at Riise var edru den aktuelle kvelden. Det gjaldt imidlertid ikke alle lagkameratene hans. Liverpool Echo skrev mandag at seks spillere vil bli bøtelagt etter besøket på Monty's, men tirsdag hevder The Guardian at så mange som 12 spillere risikerer å få bot.

De fleste vil imidlertid bare få bot for å ha brutt påbudet om å være ute lenger enn til halv ett. The Guardian skriver at Craig Bellamy og Jerzy Dudek vil få heftigere bøter. Dudek ble visstnok lagt i håndjern utenfor spillerhotellet.

- Spekulasjoner
Liverpool Echo skrev mandag at både Bellamy og Riise har akseptert sine bøter.

- Dette blir bare spekulasjoner og rykter i engelske aviser. Mer vil jeg ikke si om det, sier Riises rådgiver Jan Kvalheim til VG.

Engelske aviser spekulerte mandag i at Bellamy nå blir solgt til sommeren. Men det er ventet at både Riise og Bellamy får spille den viktige Champions League-kampen i Barcelona onsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere