*Nettavisen* Sport.

- Riise kan bli solgt

John Arne Riise og Liverpool vant søndag 2-1 over byrival Everton. Foto: Scanpix

Liverpool-manager Rafael Benitez vil bygge opp et helt nytt lag. John Arne Riise skal ikke være blant spillerne i planene hans.

02.03.05 11:45

Etter søndagens ligacuptap for Chelsea bestemte Rafa Benitez seg for at han må bygge opp et helt nytt lag.

- Rafael vet han må endre mer enn han trodde han måtte, og kampen i Cardiff beviste det for ham. Han var langt nede etter kampen, sier en kilde i Liverpool til Daily Mirror.

Baros ikke ønsket
Det betyr at han trolig kommer Milan Baros i forkjøpet. Tsjekkeren gikk tirsdag ut og sa at han vil be om å få forlate klubben dersom han ikke får mer spilletid. Nå kan han risikere at han får beskjed om at han er til salgs før han kommer så langt.

- Han har allerede bestemt seg for at Baros ikke er den han ønsker neste sesong. Fernando Morientes er sjefen på topp, og Rafa ønsker noen som kan spille sammen med ham. Han synes ikke Baros spiller for laget, sier kilden.

Bygger rundt seks mann
Ifølge avisen har Benitez fredet seks spillere som han ønsker å bygge sitt nye lag rundt. De seks er kaptein Steven Gerrard, Fernando Morientes, Jaime Carragher, Djibril Cissé, Xabi Alonso og den nyinnkjøpte keeperen Scott Carson.

Resten skal han være villig til å kvitte seg med. Det betyr at John Arne Riise ikke er blant dem som kan være sikker på fremtiden sin på Anfield. Dette til tross for storspill de siste månedene.

Men de som står først på ryddelisten til Benitez, er Harry Kewell, Sami Hyypiä, Dietmar Hamann og Jerzy Dudek.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag