RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Riktig å vrake Beckham

Foto: Scanpix/Reuters
Sist oppdatert:
Steve McClaren mener landslagsvrakingen hjalp David Beckham tilbake i toppform.

Den tidligere engelske landslagskapteinen har storspilt for Real Madrid den siste tiden og gjorde nylig et vellykket comeback i landslagstrøyen etter mange måneder ute i kulden.

Landslagstrener Steve McClaren mener imidlertid at det var en riktig avgjørelse å ikke inkludere den tidligere Manchester United-profilen i troppen tidligere.

- Angrer ikke
- Jeg ville ikke gjort noe annerledes. Jeg følte at jeg gjorde det rette for spillerne og laget. Hvis han hadde vært i form til kampene mot Andorra og Israel så ville jeg kanskje ha brukt ham tidligere – og i oktober var han ikke engang i troppen til Real Madrid, sier McClaren ifølge skysports.com.

- Den David Beckham vi ser nå er den spilleren alle kjenner ham som.

- Ikke overrasket
Samtidig påpeker England-bossen at det for ham ikke kom som noen overraskelse at Beckham har kommet så sterkt tilbake, og kjempet seg tilbake i landslagstroppen.

- David har reagert akkurat slik jeg hadde forutsett. Han hadde bestemt seg for å komme tilbake, og siden nyttår har han blitt sterkere og i mye bedre form, mener McClaren.

PS! David Beckham har vært en viktig brikke i Real Madrids innspurt i den rekordjevne spanske toppserien. Les mer om spansk fotball her.

Kommer Real Madrid til å savne tjenestene til David Beckham? Ta diskusjonen her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere