RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ring meg gjerne, Åge!

Sist oppdatert:
Åge Hareide vil ta kontakt med Roy Hodgson for be Viking-treneren om å bruke Brede Hangeland som midtstopper fremover. - Intet problem, Åge, sier Hodgson.

Brede Hangeland har nærmest gjennomført to feilfrie landskamper som midtsopper for Norge. Mot Hviterussland ble Viking-spilleren hyllet som banens ener, og landslagssjef Åge Hareide rykket lynraskt ut og oppfordret Roy Hodgson til å bruke Hangeland fast som midtstopper.

- Det er litt bekymringsfullt at han skal spille på midtbanen framover. Jeg vil håpe at Roy Hodgson kan høre på meg. Jeg har en bønn til ham, og det er å bruke Brede Hangeland som midtstopper. Jeg skal ta en prat med ham om det. Men det er han som er klubbtrener, og det er han som bestemmer i klubben sin. Men vi kan jo ha en liten bønn, sa landslagssjef Åge Hareide til pressen før han satte seg på flyet fra Minsk til Norge.

- Ring meg gjerne, Åge!
Roy Hodgson ønsker den varslede telefonsamtalen fra Åge Hareide velkommen. Men engelskmannen vil verken bekrefte eller avkrefte om han kommer til å lytte til Hareides bønn foreløpig.

- Jeg har fått med meg at Åge Hareide gjennom pressen sa at han ville ta kontakt med meg. Og jeg tar gjerne imot telefonsamtalen fra Åge. Men jeg ønsker ikke å gi en kommentar på hvor jeg vil bruke Hangeland før jeg eventuelt har snakket med landslagssjefen, forteller Vikings meritterte trener til TV 2 Nettavisen.

Hodgson overtar som finsk landslagssjef sommeren 2006, og satt i går på tribunen da Norges potensielle playoffmotstander Tsjekkia valset over engelskmannens neste arbeidsgiver 3-0 på Olympiastadion i Helsingfors.

Fikk ikke sett Hangeland
Viking-treneren fikk derfor ikke sett Norges landskamp mot Hviterussland - men har fått med seg at Hangeland leverte en praktkamp som midtstopper.

- Jeg har fått med meg at Hangeland spilte veldig bra som midtstopper. Men jeg er overhodet ikke overrasket. Han har spilt strålende i den posisjonen mange ganger tidligere, påpeker Hodgson.

- Er Hangeland bedre som midtstopper enn på midtbanen?

- Det vil jeg egentlig ikke kommentere. Det eneste jeg kan si er at han spiller veldig bra på alle plasser. Også som midtstopper. Men han brukes der det er best for Viking, svarer Hodgson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere