RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Rio anker ikke utestengelse

Foto: SCANPIX/REUTERS/Stringer UK
Sist oppdatert:
Rio Ferdinand kommer ikke til å anke dommen han fikk etter at han uteble fra en dopingkontroll i fjor. Dermed må Manchester United klare seg uten landslagsstopperen i åtte måneder.

Det sier en anonym United-talsmann til den seriøse engelske avisen The Times torsdag kveld. Talsmannen utdyper årsaken slik:

- Dommen falt 19. desember, og det var i våre øyne svært mange uklarheter i dommen. Vi ville vente på den skriftlige fremstillingen før vi tok en besluting. På tidspunktet dommen kom, var stemningen for en anke 50-50, sier talsmannen til The Times.

Manchester Uniteds advokat Maurice Watkins, som har ført saken på vegne av Old Trafford-klubben, er heller ikke optimist med tanke på å anke dommen.

Risikerer lengre straff

Ifølge The Times skyldes dette den sterke opposisjonen mot Rio Ferdinand i saken. Både WADA og flere topper i internasjonal idrett har ønsket en strengere straff for Manchester United-spilleren.

- Med den sterke motstanden mot Rio Ferdinand, er det meget sannsynlig at en eventuell anke kan føre til en utestengelse i to år, sier talsmannen til The Times.

- Og det er verken i Ferdinands eller Manchester Uniteds interesse, legger han til.

Gode spillere i bakhånd

Han sier videre at Manchester United kommer til å klare seg fint uten Rio Ferdiand i åtte måneder.

- Blant annet har vi Wesley Brown i bakhånd, slår han fast.

Rio Ferdinands suspensjon i åtte måneder startet 12. januar. Utestengelsen gjelder både kamper i Premier League og internasjonal deltakelse.

Si din mening om Rio Ferdinands straff i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere