- Rios comeback vil løfte United

Manchester United tror Rio Ferdinands comeback vil inspirere klubben til nye høyder, akkurat som Eric Cantona gjorde da han kom tilbake etter sin utestengelse.

20.09.04 08:42

I oktober 1996 gjorde Cantona comeback for United mot Liverpool etter hans famøse kung-fu-spark på Selhurst. Etter det vant United omtrent alt som var, inkludert The Double året etter. I kveld er Rio Ferdinand endelig spilleklar igjen for Manchester United, etter at han har vært utestengt i åtte måneder fordi han unnlot å møte til en dopingtest, og han gjør trolig også comeback i kveld – mot Liverpool.

United har hatt en trøblete innledning på sesongen, med ett tap, tre uavgjorte og bare en seier på fem kamper. Phil Neville tror Rio Ferdinands comeback vil inspirere United.

- Rio vil løfte alle. Han er en mammut-spiller for oss. Da han kom til klubben, trodde ikke folk at han var så bra som han burde være. Men de visste ikke hvor viktig han var for oss før han ble utestengt. Da Eric Cantona var ute i 1995, spilte vi ikke bra. Det øyeblikket han var tilbake igjen, var det som om en mørk sky fjernet seg fra klubben, sier Phil Neville til The Sun, som tror noe liknende vil skje nå.

United ligger ti poeng etter ligaleder Arsenal før kveldens kamp mot Liverpool.

Hvem vinner på Old Trafford i kveld. Diskuter kampen her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.