Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Risikabelt å beholde Modric

Foto: Nigel French (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Harry Redknapp innser at han kan bli nødt til å selge stjernespilleren.

Luka Modric er fortsatt Tottenham-spiller, til tross for rapporter om flere bud fra London-rival Chelsea.

Spurs meldes å ha takket nei til et bud på omkring 30 millioner pund for kroaten, og overgangsvinduet er kun seks dager unna.

Skal Modric bli Chelsea-spiller denne høsten, må det altså skje noe fort.

- Risikabelt
Nå tror Tottenham-manager Harry Redknapp at det kan vise seg å slå rett tilbake på dem selv, om de beholder en misfornøyd spiller i klubben.

- Det er risikabelt, og vi kan ikke sitte her og si at det kommer til å gå bra med ham, for vi vet ikke hva han tenker. Hvem vet? Ingen av oss vet hvordan han føler det, sier Redknapp i et intervju med The Independent.

Spurs-bossen har trolig brukt store deler av sommeren til å dvele over et Modric-salg, og har gjort seg noen tanker om hvordan de kunne løst dilemmaet.

- Kanskje kan vi få inn tre eller fire spillere som egentlig ville gjort oss til et bedre lag. Jeg vil ikke miste ham, men hvis han virkelig har bestemt seg for at han vil vekk, og ikke kommer til å være fornøyd, da er man noen ganger bedre tjent med å selge. Det gir oss en mulighet til å bygge et sterkere lag, sier Redknapp.

Selg ham!
Han avslører at Tottenham-assistent Joe Jordan har rådet ham til å selge stjernespilleren.

- Jeg snakket med Joe, og han sa til meg at Modric kom til å sitte og tenke over det når de spiller Champions League, kjemper om Premier League-tittelen og at han kunne ha tjent 100.000 mer i uka, forteller Redknapp.

Likevel er det helt åpent hva som kommer til å skje.

- Det vi ønsker er å beholde ham og hente inn et par spillere til. Det hadde vært det beste, men hvis han ikke er fornøyd og virkelig ønsker å dra, det kan det hende det beste for oss vil være å selge ham. Men styreformannen (Daniel Levy) har sagt at han har bestemt seg, og all ære til ham for det, og han sier at Modric har en kontrakt og kommer til å bli værende.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!