RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Robbie Keane er for god

(EPA/Scanpix)
... til ikke å spille fra start, mener Tottenhams manager, som derfor lot spissen gå.

Robbie Keane (29) er på vei vekk fra White Hart Lane og Tottenham igjen. Den irske spissen ble solgt til Liverpool i august 2008, men kjøpt tilbake i januar 2009.

Nå er 29-åringen leid ut til skotske Celtic, melder Sky Sports. Den skotske klubben ble nylig også koblet til Vålerengas Mohammed «Moa» Abdellaoue.

- Formannen ringte meg for en time siden og spurte hva jeg synes om dette. Robbie Keane er for god til å ikke spille fra start, sier manager Harry Redknapp til Sky Sports.

Redknapp legger til at Keane selv alltid har hatt lyst til å spille for Glasgow-klubben.

- Jeg tror at dette er en overgang som appellerer til ham. Han er en stor Celtic-mann, litt lik Roy Keane, og drømmer om å spille for Celtic en dag, sier Redknapp.

Nå går drømmen i oppfyllelse, bare halvannet år etter at hans forrige drøm - å få spille for Liverpool - gikk i oppfyllelse.

Celtic har allerede hentet Diomansy Kamara på lån fra Fulham og Morten Rasmussen fra Brøndby i januar, mens Scott McDonald mandag ble sendt til Middlesbrough.

PS! Vålerenga var i samtaler med Hannover om en overgang for Moa, men TV 2 melder mandag kveld at den tyske klubben trakk seg fra overgangen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere