RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Robinson reddet Leeds

Leeds kan takke keeper Paul Robinson for at det ble poeng mot Chelsea, mener Claudio Ranieri. Managerkollega Eddie Gray innrømmer at Leeds var heldige.

LEEDS - CHELSEA 1-1: - Vi dominterte de første 20 minuttene, men de scoret målet, konstaterte Chelsea-manager Claudio Ranieri etter poengdelingen på Elland Road.

Målet Ranieri snakker om, var det Jermaine Pennant som satte inn. Det var vakkert.

Den innleide Arsenal-vingen stjal ballen fra Claude Makelele 25 meter fra Chelseas mål, og skled forbi taklingen til Wayne Bridge og på innsiden av William Gallas før han vippet ballen over Carlo Cudicini og i mål.

Et glimt av en fremtidig Arsenal-stjerne?

Det var i alle fall Chelseas første baklengsmål på 10 timer og 53 minutter. Londonlaget satte alle kluter til i andre omgang, men fikk ikke mål før i det 69. minutt. Duff scoret på en retur etter Adrian Mutus avslutning. Flere mål ble det ikke.

- Robinson reddet mange sjanser, men Duff fant veien til mål til slutt. Leeds var desperate, vi visste det. Dette viste igjen at alle kampene mellom Leeds og Chelsea er tøffe, mente Ranieri.

Leeds-manager Eddie Gray forsto at Ranieri ønsket mer enn et poeng.

- Vi fortjente ikke å vinne, men vi kjempet hardt for det poenget vi fikk. Men jeg synes vi ga dem god kamp. Chelsea er ikke på topp i Premier League uten grunn, sa Gray til BBC.

Leeds klatret vekk fra jumboplassen med lørdagens poeng. Med seieren mot Charlton forrige lørdag, og det faktum at man unngikk å bli satt under administrasjon i uka som gikk, er det kanskje lov å håpe at det verste er over for Leeds.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere