*Nettavisen* Sport.

- Robson viser meg ingen respekt

Hugo Viana har gått ut med et verbalt lyskespark til Newcastle-manager Sir Bobby Robson. – Han viser meg ingen respekt, sier Viana.

Den portugisiske midtbanespilleren er sint. Han ønsker seg vekk fra St James’ Park, fordi han trenger førstelagsspill for å kunne være aktuell til sommerens EM i hjemlandet. 20-åringen var på vei til Sporting Lisboa på lån, men skadesituasjonen i Robsons stall har gjort sitt til at Viana må bli. I hvert fall foreløpig.

Det har gjort Viana rasende.

- Bobby Robson har ikke oppført seg riktig overfor meg. Jeg føler at jeg krever mer respekt. Han har gitt meg mange illusjoner, sier han til avisen A Bola.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Han garanterte meg at jeg ville få mange sjanser, og så langt har je g spilt omtrent 100 minutter fordelt på 20 kamper. Det er lite i forhold til de løftene han ga meg, fortsetter han.

Robson har tidligere sagt at skadekrisen i laget tvang ham til å revurdere Vianas overgang til den portugisiske klubben. Robson vil ikke svekke stallen ytterligere nå som det hektiske juleprogrammet står for døren.

- Jeg trenger Hugo. Jeg har seks spillere ute med skade, og hvis han går, blir det sju. Det kan jeg ikke tillate meg, sa Robson.

Manageren insisterer imidlertid på at han vil gjøre alt han kan for at Viana skal få en plass i Portugals EM-tropp. Robson skal personlig ringe landslagstrener Luiz Felipe Scolari.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.