- Røde Stjerne vinner lett

Foto: TV 2

- Punktum for sesongen blir dessverre satt i kveld, sier TV 2-ekspert Ivar Hoff. Han tror at både Rosenborg, Molde og Vålerenga ryker ut av UEFA-cupen. Er du enig?

27.11.03 12:17

Det er en ny skjebnekveld for norsk fotball i Europa torsdag kveld. Rosenborg, Molde og Vålerenga skal ut i avgjørende UEFA-cupkamper.

Ingen tro på Rosenborg
TV 2-ekspertene Ivar Hoff og Jan Ivar Mini Jakobsen er begge overbevist om Molde og Vålerenga ryker, men er delvis uenige om Rosenborgs skjebne.

- Røde Stjerne vinner lett, sier Ivar Hoff.

HTML EMBED
SI DIN MENING:
Hvordan går det med RBK?
De avanserer til neste runde
De blir utslått

Se resultat

Og forklarer:

- Jeg var til stede på Rosenborg – Røde Stjerne på Lerkendal. Da viste Røde Stjerne at de har et høyere teknisk nivå enn Rosenborg. En annen ting er at Røde Stjerne er midt inne i sitt seriespill. Det er ikke Rosenborg. Det er en ulempe, sier Hoff til TV 2 Nettavisen.

- Har en sjanse
Mini Jakobsen er uenig.

- Jeg tror Rosenborg har en sjanse. De er vant til å spille store kamper, og jeg tror spillerne går til kampen med respekt, men uten angst. Hever de seg litt fra kampen på Lerkendal, kan de slå Røde Stjerne. Jeg tror sjansene er 50-50, sier han.

- Hva tror dere om Molde og VIF?

- Begge ryker, sier Mini. Kort og kontant.

- Det vil overraske, og være en kjempeprestasjon hvis ett av de norske lagene går videre, men jeg tror ikke Molde vinner med 2-0 mot Benfica, selv om de spiller hjemme. Og selv om Vålerenga ikke vant hjemme mot Wisla Krakow, så var 0-0 som å vinne i lotto for dem etter å ha sett alle sjansene motstanderen hadde, sier Hoff.

Du kan se Molde - Benfica direkte på web-tv fra 20.00 (betalingstjeneste)

Er du enig med Hoff og Minis vurderinger? Si din mening om torsdagens UEFA-cupkamper i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.