RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Julian Finney / Getty / All Over Press (2013 Getty Images)

- Rodgers er en fantastisk strateg

Sist oppdatert:
Liverpools eiere er svært fornøyde med managerens første sesong.

Fenway Sports Group (FSG), som eier Liverpool, er begeistret for den framgangen som laget har vist i løpet av Brendan Rodgers' første sesong som manager.

Liverpool endte på sjuendeplass i Premier League. Det er én plass høyere enn sesongen før.

- Jeg synes Brendan har hatt en bemerkelsesverdig framgang. Han er en fantastisk strateg og har vist sterkt lederskap igjennom sesongen, sier styreformann Tom Werner i et intervju med Liverpool Echo.

Eierne ønsker naturligvis å ligge høyere på tabellen, men innser at det ikke oppnås over natten.

- Laget har forbedret seg under sesongens gang. Kjøpene som ble gjort i januar, Daniel Sturridge og Philippe Coutinho, har vært veldig positive å se. Vi scoret flere mål enn forrige sesong. De 38 ligamålene vi scoret på bortebane, er det meste vi har gjort på én sesong siden 1990, sier Werner.

Konklusjonen er klar:

- Klubben beveger seg definitivt i riktig retning under Brendan.

Utfordringene står fortsatt i kø for den tradisjonsrike merseysideklubben. En av spillergruppens største lederfigurer, Jamie Carragher, legger opp. Spillerstallen er neppe god nok til å hamle opp med Manchester-klubbene eller de beste i London akkurat nå.

- Vår intensjon er å styrke stallen ytterligere i løpet av sommeren, og som eiere er vi veldig optimistiske med tanke på framtiden.

Spillerne er for tiden på ferie fram til 2. juli, når sesongoppkjøringen sparkes i gang på Melwood. Liverpool skal blant annet innom Norge før sesongen 2013/14 starter, samt legge ut på en to uker lang turné til Indonesia, Australia og Thailand. I tillegg skal også Steven Gerrard få sin testimonialkamp på Anfield.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere