*Nettavisen* Sport.

- Rodgers er en fantastisk strateg

Foto: Julian Finney / Getty / All Over Press (2013 Getty Images)

Liverpools eiere er svært fornøyde med managerens første sesong.

24.05.13 11:43

Fenway Sports Group (FSG), som eier Liverpool, er begeistret for den framgangen som laget har vist i løpet av Brendan Rodgers' første sesong som manager.

Liverpool endte på sjuendeplass i Premier League. Det er én plass høyere enn sesongen før.

- Jeg synes Brendan har hatt en bemerkelsesverdig framgang. Han er en fantastisk strateg og har vist sterkt lederskap igjennom sesongen, sier styreformann Tom Werner i et intervju med Liverpool Echo.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Michael Regan / Getty / All Over Press (2012 Getty Images)

Eierne ønsker naturligvis å ligge høyere på tabellen, men innser at det ikke oppnås over natten.

- Laget har forbedret seg under sesongens gang. Kjøpene som ble gjort i januar, Daniel Sturridge og Philippe Coutinho, har vært veldig positive å se. Vi scoret flere mål enn forrige sesong. De 38 ligamålene vi scoret på bortebane, er det meste vi har gjort på én sesong siden 1990, sier Werner.

Konklusjonen er klar:

- Klubben beveger seg definitivt i riktig retning under Brendan.

Utfordringene står fortsatt i kø for den tradisjonsrike merseysideklubben. En av spillergruppens største lederfigurer, Jamie Carragher, legger opp. Spillerstallen er neppe god nok til å hamle opp med Manchester-klubbene eller de beste i London akkurat nå.

- Vår intensjon er å styrke stallen ytterligere i løpet av sommeren, og som eiere er vi veldig optimistiske med tanke på framtiden.

Spillerne er for tiden på ferie fram til 2. juli, når sesongoppkjøringen sparkes i gang på Melwood. Liverpool skal blant annet innom Norge før sesongen 2013/14 starter, samt legge ut på en to uker lang turné til Indonesia, Australia og Thailand. I tillegg skal også Steven Gerrard få sin testimonialkamp på Anfield.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag