*Nettavisen* Sport.

- Ronaldinho er nok også glad

Anders Rambekk mener Ronaldinho kan være glad for at han ikke møter ham som høyreback onsdag.

15.08.06 15:19

BISLETT (TV 2 Nettavisen): På tirsdagens formasjonstrening virket det som om Anders Rambekk blir Norges høyreback mot Brasil. Jon Inge Høiland er skadet, Kjetil Wæhler er alternativet, men Rambekk ser ut til å få starte. Han spilte i hvert fall for førstelaget på hele tirsdagens økt.

- Den største kampen i karrieren din?

- Brasil er jo selvfølgelig spesielt, men igjen så er dette en vanlig fotballkamp. Fokus er på min jobb, og mine arbeidsoppgaver. Det er det som teller. Så får vi se hva som skjer, sier LSK-spilleren til TV 2 Nettavisen.

- Glad for at Ronaldinho ikke spiller ute på venstrekanten, eller?

- Han er nok glad han også...

Tidligere har noen norske spillere fått internasjonale karrierer etter storspill i landskamper mot store nasjoner. Rambekk vil bli trodd på at han ikke tenker på akkurat det.

- Det er helt sikkert mulig, og det hadde kanskje vært moro å komme seg ut, men det er ikke noe jeg tenker på. Jeg trives der jeg nå er. Og det blir kjempegøy onsdag, sier han.

- Hvis jeg før sesongen hadde sagt at du skulle spille høyreback mot Brasil ?

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (FOTO: SCANPIX)

- Da hadde jeg aldri trodd deg, aldri trodd deg. Dette er jo en drøm. Det er bare å klype seg i armen, innrømmer han.

PS: Selv om Rambekk normalt er midtstopper på Åråsen, har han noen ganger denne sesongen også spilt som høyreback. Så posisjonen er på ingen måte ny for ham.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.