RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ronaldinho ikke Chelsea-aktuell

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Chelsea skal styrke stallen med minst én superstjerne kommende sommer. Det blir ikke Barcelonas brasilianske spiss Ronaldinho.

Chelseas manager Jose Mourinho sier at han vil styrke stallen med en ny venstreback og en «stor» spiller ved sesongslutt. Chelsea har tidligere blitt linket til Arsenals venstreback Ashley Cole og AC Milans stjernespiss Andrej Sjevtsjenko, men ifølge spansk presse skal også Mourinho ha kastet sine øyne på Ronaldinho.

Men Chelsea-manageren avviser at han vurderer å gjøre et forsøk på å sikre seg Ronaldinho fra Barcelona.

- Barcelona trenger ikke å bekymre seg. Vi ønsker ikke å gjøre et forsøk på å kjøpe Ronaldinho, slår Jose Mourinho fast overfor The Sun.

Portugiseren legger likevel ikke skjul på at han er en stor beundrer av Ronaldinho.

- Ronaldinho kan gå rett inn på alle fotballag i verden. Og det er ikke en eneste manager i verden som ikke ville ha ønsket ham velkommen. Gutten er absolutt fantastisk, skryter Mourinho.

Bekrefter Joaquin-interesse
Den spanske vingen Joaquin er fremdeles aktuell for Chelsea, og Mourinho innrømmer at han nylig gjorde et forsøk på å kjøpe spilleren fra Real Betis.

- Han er fremdeles aktuell, røper Chelseas manager.

Mourinho varsler imidlertid at klubbeier Roman Abramovitsj har planer om å stramme inn transferbudsjettet i fremtiden.

- Fra et økonomisk synspunkt, kommer vi ikke til å kjøpe, kjøpe og kjøpe fremover. Jeg er fornøyd med de spillerne jeg har i klubben for øyeblikket, og ønsker meg stabilitet i fremtiden, sier Jose Mourinho.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere