RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ronaldo er en fantastisk spiller

Foto: REUTERS/SCANPIX
Sist oppdatert:
Roma-trener Luciano Spalletti toner ned ordkrigen mot Cristiano Ronaldo.

Roma har et vanskelig utgangspunkt før onsdagens returoppgjør mot Manchester United. Hjemmelaget leder 2-0 etter en glitrende taktisk kamp i Italia, men etter oppgjøret måtte Cristiano Ronaldo tåle noen krasse ord fra Romas midtbanespiller David Pizarro. Pizarro mente Ronaldo viste manglende respekt for sine motstandere med sine diverse triks og fiksfakserier. Romas sportsdirektør Bruno Conti kritiserte også Ronaldo for å gjøre narr av sine motstandere.

- En fantastisk spiller
Trener Luciano Spalletti, som nå forsøker å forberede spillerne sine på en vanskelig oppgave på Old Trafford, sier imidlertid nå at han synes Cristiano Ronaldo er en fair spiller.

- Noe av det som ble sagt etter tapet, var muligens farget av at vi var skuffet, og noen ganger sier man da ting som man normalt sett ikke ville ha sagt. Etter mitt syn er Ronaldo en fantastisk spiller. Det viste han mot oss, og det demonstrerer han via sitt spill, sa han på tirsdagens pressekonferanse i forkant av kampen, ifølge Reuters.

Roma og United har møtt hverandre fem ganger i Mesterligaen på kort tid. United har vunnet tre av kampene, den siste med 1-0 i gruppespillet av årets turnering. I fjor vant United hele 7-1 på hjemmebane i kvartfinalen.

Tror på avansement
Spalletti tror det siste resultatet aldri vil gjenta seg, og at laget hans fremdeles har en mulighet til å score de målene de trenger for å avansere. United har imidlertid ikke tapt på hjemmebane i Europa på over tre år, og er storfavoritter til å avansere.

- Ingenting er umulig. Jeg tror spillerne mine er i stand til hva som helst, sa Spalletti.

Simone Perrotta, som for øvrig ble født like ved Manchester, er ventet tilbake i Romas lag til onsdagens kamp, etter at han var suspendert i den første kampen. Toppscorer og kaptein Francesco Totti er imidlertid skadet fremdeles.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere