- Ronaldo vil ikke ha Bale til Madrid

Foto: Christian Petersen / Getty Images (2013 Getty Images)

Vil ikke at egen overgangsrekord skal ryke.

15.08.13 08:06

Du er sikkert nysgjerrig på å vite hvor Gareth Bale spiller den kommende sesongen? Det er i alle fall vi.

Gareth Bale har vært en av de mest omtalte spillerne på overgangsmarkedet denne sommeren foruten Luis Suàrez og Wayne Rooney.

Real Madrid skal tidligere i sommer ha lagt inn bud på Bale, et bud som visstnok skulle ligge på rundt 85 millioner pund.

Tottenham-direktør, Daniel Levy, avviste budet uten å blunke, og londonklubben har hele tiden uttalt at Bale vil bli værende i den engelske hovedstaden.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Mark Thompson / Getty Images Sport

Nei takk
En som ikke vil ha Bale til Real Madrid skal være Cristiano Ronaldo.

Ronaldo skal ha blitt forbannet over summen den spanske hovedstadsklubben var villige til å tilby Bale i ukelønn, og hva Madrid-klubben vil betale for Waliseren.

Skulle Real Madrid ha betalt rundt én millard norske kroner for Bale, så ville Ronaldos overgangsrekordsum ha røket med glans. Det er ikke noe den hårfine portugiseren ville satt særlig pris på.

Tottenham-stjernen skulle etter hva rapportene melder, få en årslønn på i overkant av 70 millioner norske kroner.

Fornøyd med laget
På spørsmål om han synes om Bales mulige ankomst til Madrid, virket Ronaldo mindre positiv.

- Det er ikke min sak å snakke om nye spillere. Jeg er veldig fornøyd med spillerne vi har i laget, men å snakke om summene som blir nevnt er opp til treneren og klubbpresidenten, sier Ronaldo til den spanske avisen AS, ifølge Aftonbladet.

- Jeg har min en mening om saken, men jeg sier ikke det foran alle TV-kameraene.

En spiller som har vært koblet til å være en del av handelen av Bale er Angel di Maria. Ronaldo skal ha gitt beskjed til Madrid-klubben om at de må beholde argentineren.

Di Maria er glad for at lagkameraten har støttet ham.

- Jeg fikk høre om det der. Altså ikke direkte fra han, at han har gjort det. Jeg er veldig lykkelig over at en spiller som ham gir meg støtte og ber om jeg skal bli værende i klubben, når folk sier at det kanskje ikke kommer til å skje. Det er veldig viktig for meg, sier di Maria selv.

Følg Nettavisens live-dekning av Silly Seasong her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.