RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Rooney er perfekt for Real

Foto: GLYN KIRK (AFP)
Sist oppdatert:
Nå vil Real Madrid ha både Steven Gerrard og Wayne Rooney.

Det har lenge vært kjent at Real Madrid har vært på jakt etter å sikre seg signaturen til Liverpools kaptein Steven Gerrard for rundt 30 millioner pund.

Ifølge den litt under middels troverdige avisen Daily Star er nå klubbpresident Florentino Perez også besatt på å hente Wayne Rooney fra Manchester United.

Den spanske hovedstadsklubben, som ble helt uten sølvtøy i fjorårssesongen, skal være villig til å legge like mye penger på bordet som de betalte for Cristiano Ronaldo, nemlig 80 millioner pund (790 millioner kroner).

Til sammen vil altså Real Madrid bruke 110 millioner pund (1,036 milliarder kroner) på de to engelske landslagsstjernene.

Gjeldstynget
Og den fristelsen kan bli for stor for United, som sliter med en enorm gjeld. Regnestykkene er mange og kompliserte, men felles for de alle er at Manchester United har en gjeld på mange milliarder kroner. De høyeste anslagene av United-gjelden har vært rundt åtte milliarder kroner.

Og nå vil Real Madrid altså teste om United er i stand til å holde på Rooney når så mye penger legges på bordet.

Ifølge Daily Star og spanske medier, skal Reals nye manager José Mourinho ha hatt et møte med klubbdirektør Jorge Valdano tirsdag der klubbens overgangsstrategi ble lagt.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

Gerrard først
Mourinho skal ha gjort det klart at Gerrard, som han flere ganger prøvde å hente til Chelsea, var hans hovedmål. Mourinho skal være villig til å gi 30 millioner pund for Gerrard og budet vil bli fakset til Anfield så snart England er ute av VM.

Daily Star hevder videre å ha en kilde i Real Madrid som uttaler følgende:

- De vil bli et par signeringer i løpet av de neste to ukene, men de store navnene vil komme etter VM.

- Ikke galskap
Om en mulig overgang for Rooney, sier kilden:

- Dette er ikke galskap. Rooney vil være perfekt for Real Madrid på grunn av hans sult og lidenskap. Det er ikke umulig å hente ham. Folk sa det til å begynne med om David Beckham og Cristiano Ronaldo, men de kom begge to. I fotball er ingenting umulig for Florentino Perez.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere