*Nettavisen* Sport.

- Rooney er verdens beste unge spiller

Sir Bobby Robson lovpriser Everton-talentet Wayne Rooney. Newcastle-sjefen mener 17-åringen er "verdens beste unge fotballspiller."

12.09.03 20:46

Robson er mektig imponert over Rooneys innstats for England mot Makedonia og Liechtenstein.

- Rooney har vist oss en opptreden som vi sent vil glemme, skryter Robson.

- Jeg mener Rooney spilte en prikkfri kamp mot Liechtenstein. Jeg mener dette landet har fått en svært spesiell spiller i denne gutten, sier han.

Best i verden

Newcastle møter Everton i Premier League i helgen, men Sir Bobby Robson legger likevel ikke skjul på sin enorme beundring for den lovende spissen.

- Helt seriøst; Er det et større fotballtalent i denne verden? Ikke i England eller resten av verden, lovpriser Robson ifølge Ananova.

- Han er ikke blitt 18 år gammel enda, men hans styrke, hans kraft og evne til å utfordre forsvarsspillerne.... Han spiller som han er mye eldere. Rooney har et fantastisk potensial, mener Magpies-sjefen.

Tidenes yngste

Wayne Rooney ble tidenes yngste målscorer for Englands A-landslag da han scoret mot Makedonia forrige lørdag. Den unge spissen fulgte opp med å score i kampen mot Liechenstein i EM-kvalifiseringskampen onsdag.

- Han er er en spesiell spiller som vil være i aksjon i minst 12 år til. Rooney er en fantastisk diamant som Everton har skaffet frem. Strålende, mener Robson.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.