RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Rooney mer pop enn Beckham

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
David Beckham er ikke lenger like populær. To andre fotballstjerner regnes nå som mer attraktive på sponsormarkedet enn Real Madrid-stjernen. Se lista over de mest ettertspurte fotballspillerne her.

Firmaet Field Fisher Waterhouse (FFW) offentliggjør hvert år en lite over de mest attraktive sponsorobjektene innen fotballen. Firmaet fungerer som rådgivere for flere selskapers bruk av sponsorpenger.

Arsenals Thierry Henry leder lista. Deretter følger Manchester Uniteds Wayne Rooney. Real Madrid-trioen Ronaldo, Beckham og Zinedine Zidane følger på 3., 4. og 5. plass.

- Thierry Henry er den mest ettertraktede spilleren akkurat nå. Han ser bra ut, han er i riktig alder, spiller i en sexy posisjon og har egentlig alt, sier FFWs Michael Stirling ifølge Sporting Life.

- Vi var først ikke helt sikre på Wayne Rooney, men det har vært så stor interesse etter ham at han var bankers i topp-5. Han appellerer til et bestemt marked, og ville vært ideell for et stort bilmerke. Etter å ha skrevet under for Manchester United, vil han bare bli enda mer populær, fortsetter han.

- Beckham har væt på toppen, men vi føler at hans markedsverdi er overvurdert. Han er ikke like populær som før, fastslår Stirling.

Firmaet har også et par andre lister over spillere som de tror kan komme til å prege sponsormarkedet i årene som kommer.

Neste generasjon storstjerner:
Cristiano Ronaldo, Manchester United
Kaka, AC Milan
Zlatan Ibrahimovic, Juventusd
Jose Reyes, Arsenal
Philippe Mexes, Roma
De aller yngste som er verdt å følge:
Freddy Adu, DC United (15 år)
Carlos Tevez, Boca Juniors
Robinho, Santos
Cesc Fabregas, Arsenal
Dong Fangzhou, Manchester United (på lån i Royal Antwerpen)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere