*Nettavisen* Sport.

- Rooney så frisk ut på dansegulvet

Foto: (AFP/Scanpix)

- Skal en dømme ut i fra hvordan han danset på festen hjemme hos meg nylig, så blir han frisk til VM, sier David Beckham om Wayne Rooneys skade.

23.05.06 22:22

Hele det fotballgale England holder for tiden pusten når det gjelder Wayne Rooneys skade. Manchester United-spissen pådro seg et ankelbrudd i oppgjøret mot Chelsea 29. april og kjemper en kamp mot klokken for å bli VM-klar.

David Beckham tror Rooney rekker VM-sluttspillet i Tyskland. Real Madrid-stjernen arrangerte nylig en svært påkostet fest i sitt hjem «Beckingham Palace» der flere av Englands landslagsspillere var invitert.

En av dem var Wayne Rooney.

- Så frisk ut
- Han danset med sin kjæreste og så frisk ut. Men vi må selvsagt vente på torsdagens røntgenbilder før vi får et endelig svar, sa Beckham da han møtte det engelske pressekorpset tirsdag.

Beckham tror England har kapasitet til å gå helt til topps i VM selv uten Wayne Rooney på banen.

- Vi ønsker selvsagt Rooney i startelleveren, men det er mulig han ikke blir klar. Da må andre spillere vise seg frem og levere varene, fortalte Beckham da han sammen med resten av det engelske landslaget tirsdag besøkte nye Wembley Stadium, landslagets «hjem» fra og med neste år.

Klikk på bildet for å forstørre.

David Beckham fikk en lignende skade som Rooney like før VM i Japan og Sør-Korea for fire år siden og maktet aldri å komme tilbake i god, gammel form i løpet av sluttspillet.

- Skal nyte hvert øyeblikk
Nå er den 31 år gamle landslagskapteinen skadefri og klar for det som trolig blir hans siste VM-sluttspill i karrieren.

- Jeg ønsker å spille for England så lenge det er mulig, men det kan skje mye i fotball. Jeg kommer i hvert fall til å nyte hvert øyeblikk av det kommende VM-sluttspillet, sa han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.