*Nettavisen* Sport.

- Rooney slo kjæresten sin

Det blåser rundt Wayne Rooney - igjen. I helgen skal han, ifølge britiske aviser, ha mishandlet sin kjæreste Coleen McLoughlin på en nattklubb.

12.04.05 09:09

- Han tok tak i håret hennes og slo henne i ansiktet, sier et vitne, ifølge Aftonbladet.

Episoden skal ha skjedd søndag kveld. Rooney var ute på en barrunde med lagkameratene Rio Ferdinand, Roy Carroll og Wes Brown. De avsluttet kvelden på nattklubben Brasingamens. Da dukket plutselig Coleen (18) opp med noen venninner.

Høylydt krangel
Til å begynne med overså Rooney henne, men etter en stund gikk han bort for å prate med henne. Det utviklet seg, ifølge vitnene, til en høylydt krangel. Rooneys lagkamerater skal nokså raskt ha tatt tak i unggutten og tatt ham til side.

Coleen skal visstnok ha forlatt nattklubben gråtende.

- Da Rooney slo til Coleen, var det som om hele stedet stoppet opp. Ingen kunne forstå hva som akkurat hadde skjedd, sier et annet vitne.

Ifølge en talsmann for Rooney og McLoughlin er alt i orden med paret:

«De kranglet på et åpent sted, på nattklubben, men forlot stedet sammen, og var sammen hele natten. Alt er bra mellom dem», heter det.

Ble anmeldt
McLoughlin nekter for at hun ble slått.

- Vi kranglet, men det ordnet vi da vi kom hjem.

Så sent som for to uker siden var Rooney i bråk med en fotballsupporter på en bar. Manchester United-stjernen skulle også den gang ha slått til en mann, og mannen valgte å anmelde Rooney. Senere ble anmeldelsen trukket tilbake.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag