RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Rosenborg er mosjonister

Sist oppdatert:
Johan Kaggestad mener Rosenborg holder på med en avansert form for mosjonstrening.

Kaggestad sammenlikner trønderne med toppidrettsutøvere som Ole Einar Bjørndalen, Olaf Tufte, Thor Hushovd og Marit Bjørgen, og i det selskapet blir fotballspillerne hos fjorårets seriemester for små, mener TV 2-eksperten.

Kaggestad er overrasket over at RBK-spillerne ikke trener mer enn 11-15 timer på en ordinær treningsuke.

- Det er middelmådig. Mange av dem som går Birkebeineren hvert eneste år, trener like mye. Men det ser ut til å holde for å vinne serien, sier Kaggestad til Adresseavisen.

Bjørndalen, for eksempel, trener 1600 timer årlig. Olaf Tufte ligger på 1200, Hushovd 1100 mens Bjørgen ligger på omkring 800.

- Jeg er ikke i tvil om at norsk fotball har mye å gå på. Det kan vi også se av resultatene ute i Europa. Jeg kjøper heller ikke det argumentet at nivået er skyhøyt i de største ligaene. Når Vebjørn Rodal klarte å ta OL-gull i en idrett som drives over hele verden, skal det også være mulig for en norsk klubb å hevde seg ute i Mesterligaen, mener treningseksperten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere