RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Rosenborg hadde gullhår

(SCANPIX)
Sist oppdatert:
BRANN STADION (TV 2 Nettavisen): Mons Ivar Mjelde var svært skuffet over Branns tredje strake serie-tap. - Gullhår må ha bedre grobunn i Trøndelag enn her i Bergen, sa han.

Se her for kampfakta, referat og spillerbørs

BRANN - ROSENBORG 3-4: For etter å ha vært vitne til en 90-minutters leksjon i effektiv fotball var han fortvilet over at det ikke gikk Brann sin vei i dag heller.

- Vi trenger flere sjanser enn Rosenborg for å score mål, og det må vi bare jobbe med fremover, hevder han.

- Rosenborg er dødelig effektiv og scorer til og med på det som ikke er sjanser i utgangspunktet en gang, fortviler han videre.

- Men ferdighetene til Rosenborg som lag, og kvalitetene til flere av enkeltspillerne er for øyeblikket bedre enn hos oss, og dermed vinner de slike kamper, konkluderer Brann-treneren.

På bærtur
Brann startet klart best og produserte et par småsjanser de første ti minuttene. Blant andre burde Ragnvald Soma gjort noe mer ut av en god mulighet etter fire minutter. Så, ut av intet, tok Fredrik Winsnes frem godfoten og dundret ballen i vinkelen. Minuttet senere var det 2-0 til Rosenborg.

- Jeg roter meg bort og skal prøve å redde meg inn igjen med et par finter, forklarer Olafur Bjarnason til TV 2 Nettavisen.

- Jeg kommer i ubalanse og faller, og da er det lite jeg kan gjøre, sier han.

For umiddelbart etter Winsnes' scoring gikk Rosenborg rett i angrep igjen. Branns ellers så solide midtstopper ble presset av Odd Inge Olsen og falt. Dermed kunne Olsen enkelt sette inn 2-0 i sin første kamp fra start denne sesongen.

- Det var veldig tungt, innrømmer Bjarnason.

- Det skulle ikke ha skjedd og jeg tar på meg all skyld for det målet, sier han slukøret.

Olsens første
For Odd Inge Olsen sin del var det deilig å endelig spille toppfotball igjen.

- Jeg er veldig fornøyd med innsatsen med tanke på at det var min første kamp for året. Tempoet er en del høyere her enn i 2. divisjon, men jeg føler det gikk bra, smiler han fornøyd.

Olsens kontrakt med Rosenborg går ut i desember, men han får ikke fornyet den.

- Jeg vet rett og slett ingenting, men det er lite sannsynlig at jeg er i Roseborg neste sesong, sier han.

Brattbakk i 159
Like før pause reddet Bjarnason noe av æren med å redusere for rødtrøyene. Men det skulle ikke gå mer enn et kvarter før gjestene var frempå igjen. Denne gang var det bursdagsbarnet Harald Martin Brattbakk som satte ballen i mål – for 159. gang, og tangering av Petter Belsviks rekord.

- Det var utrolig gøy, strålte en storfornøyd Brattbakk etter kampen.

- Nå må jeg rekke taxien, så vi får takles senere gutter, hilste han medspillerne sine som svarte med å synge bursdagssangen for storscoreren.

Store pasningsleggere
Brann holdt følge nesten hele veien og reduserte to ganger med banes beste, Raymond Kvisvik.

- Den første scoringen min var det tredje målet jeg har scoret på hodet i min karriere, opplyser han.

- Det første var mot Moss for noen år siden på pasning fra Geirmund Brendesæter, og det andre kom for Austria Wien på pasning fra Djalminha, skryter han.

Med Kvisviks to scoringer hjalp så altfor lite. Frode Johnsens heading i det 77. minutt ble forskjellen på de to lagene i en god og underholdende fotballkamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere