RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tor Richardsen / SCANPIX

- Rosenborg har aldri vært bedre

Sist oppdatert:
Ivar Hoff avfeier Fredrik Kjølners påstander om at Rosenborg er blitt dårligere som sutreprat etter et tap. - Rosenborg har aldri vært mer outstanding, sier han.

I etterkant av cupfinaletapet søndag mente Bodø/Glimts Fredrik Kjølner at Rosenborg er blitt dårligere under Åge Hareides ledelse. Dette mener TV 2s fotballekspert Ivar Hoff er bare tull.

- Jeg tolker dette som en sutrekommentar etter et finaletap. Rosenborg hadde 20 poengs forsprang da de ble seriemester og vant cupen på en overbevisende måte. Selv om det ble ekstraomganger så var det klasseforskjell i finalen, sier han til TV 2 Nettavisen.

Mangler et par border i kakepynten

Hoff mener at folk fester seg med at Rosenborg ikke klarte å kvalifisere seg til Champions League og de svake resultatene mot slutten av sesongen, men synes selv at det ikke er noen grunn til å legge for stor vekt på dette.

- Det er bare et par border som mangler i kakepynten, det, sier han.

Han tror Rosenborg bare vil bli bedre med årene. Åge Hareide har vunnet the double i debutsesongen og laget er blitt forsterket.

SI DIN MENING:
Er RBK bedre eller dårligere med Åge Hareide som trener?
Bedre
Dårligere
Samme som før

Se resultat
- De har fått inn spennende spillertyper som kan bringe lagene videre. Da tenker jeg først og fremst på Jan Gunnar Solli, sier han.

Har ikke fått kreditt

TV 2-eksperten synes Rosenborg har fått ufortjent mye kritikk denne sesongen.

- Jeg har fulgt Rosenborg i over en generasjon og har aldri sett et rosenborglag så gjennomført solid som i år. De har rullet over Norge, men ikke fått anerkjennelsen de fortjener. De har aldri vært så outstanding, mener han.

- Vi må bare være stolte av at Rosenborg tilhører norsk fotball, avslutter Hoff.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere