*Nettavisen* Sport.

- Rosenborg har gått for langt

Foto: Heiko Junge/Scanpix

Bengt Eriksen tar et oppgjør med Rosenborg i sin siste blogg.

13.12.07 13:11

TV 2s fotballekspert mener at trondheimsklubben har gått for langt i sin streben etter å overtale Trond Sollied til å ta jobben som hovedtrener.

- De har strukket seg for langt. RBK-ledelsen burde for lengst ha gitt Sollied beskjed om melde seg når han vil og kan, og tatt det derfra. I stedet har RBK-ledelsen hengt på Sollied som en gjeng groupies, skriver Eriksen i sin siste blogg på FXT.no.

Rosenborg er som kjent på jakt etter en permanent erstatter for Knut Tørum, som fikk sparken tidligere i år. Trond Henriksen har ansvaret inntil den permanente løsningen er klar.

Ifølge Eriksen har et av de største problemene i Rosenborg de siste årene vært at hovedtreneren ikke har hatt autoritet nok, og trekker frem Ola By Rise og Per Joar Hansen som eksempler på trenere som har fått jobben for så å bli fratatt den kort tid etterpå.

- RBK må stenge døren for fusevalget Sollied og dyrke en annen som hovedtrener - ikke en som får tittel som hovedtrener, autoritet som en vikar og stempel som venninne, mener Bengt Eriksen.

Les bloggen til Bengt Eriksen her!
Les flere fotballartikler på FXT.no!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag