*Nettavisen* Sport.

- Rosenborg til semifinalen

Rosenborg Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

FK Haugesund får en tøff oppgave mot målkåte Harald Martin Brattbakk og Rosenborg i dagens kvartfinale i NM på Haugesund stadion. Se kampen på web-TV og RBKs lag her:

17.09.03 15:18

Kvartfinale i NM

FK Haugesund – Rosenborg

Haugesund stadion klokken 16.30

Vårt tips: 1-4

Åge Hareide må se kampen hjemme fra sofaen etter at han fikk kink i ryggen mandag, skriver Adressa.no. Laget ledes derfor av Ola By Rise. Hos Rosenborg er Vidar Riseth og Erik Hoftun friskmeldte og spiller trolig begge fra start. Dermed kan det se ut som om Azar Karadas er tilbake i angrepet etter å ha spilt midtstopper mot Odd Grenland. Roar Strand er fortsatt skadet og spiller ikke.

Haugesund må klare seg uten midtstopperen Milan Kojic som fortsatt er skadet. Ellers er alle friske og raske. Laget har mistet Jone Samuelsen til Viking og Tor Arne Andreassen har overtatt hans plass på midtbanen.

– Vi gleder oss veldig, sier FK Haugesund-trener Harald Aabrekk til TV 2 Nettavisen. Og han lover at ungguttene skal gi RBK kamp til døren.

– Vi tror vi kan vinne, ellers kan vi bare gi opp. Vi har jo slått ut både Bryne og Viking, fortsetter han og lover fotballfest på Haugesund stadion.

Vi tror det blir en tøff oppgave for Aabrekks unge mannskap som nok til slutt må innse at cupeventyret er slutt for denne gang. Trønderne vant 3-1 mot Odd på tomgang på lørdag og sliter litt med skader og sykdom for tiden, men er så profesjonelle at de ikke lar det bli noen cupbombe i Haugesund.

RBKs lag:

Keeper:

E. Johnsen

Forsvar:

C. Basma

V. Riseth

E. Hoftun

S. Stensaas

Midtbane:

F. Johnsen

Ø. Berg

F. Winsnes

Angrep:

Ø. Storflor

A. Karadas

H. Brattbakk

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.