RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Rosenborg trenger forsterkninger

Sist oppdatert:
Rosenborg-trener Ola By Rise har nå kommet til at den eksisterende spillestallen er for tynn. Den glade nyheten for RBK-sjefen er at Erik Hoftun og Øyvind Storflor har forlenget kontraktene sine.

- Vi er kommet i en situasjon der vi må forsterke spillerstallen før seriestarten. Det må vi gjøre i forhold til de ambisjonene vi har, bekrefter By Rise overfor Adresseavisen.

Trapper opp jakten
Pr. dags dato er Torjus Hansén, Roar Strand og ungguttene Alexander Tettey og Christian Sæther Moen uaktuelle for spill.

Tidligere har By Rise uttalt at det ikke haster med å bringe inn nye spillere til Lerkendal, men nå har RBK-treneren fått hastverk.

- Jeg har en dialog med Rune (Bratseth) angående dette. Vi har startet å jobbe mer intensivt i jakten på nye spillere nå, sier Ola By Rise.

Hoftun og Storflor blir i RBK
Glad-nyjheten for By Rise er at Erik Hoftun (34) har skrevet under en ny kontrakt for neste sesong, og at Øyvind Storflor (24) er blitt enig om en treårs-avtale med Rosenborg.

Begge spillerne hadde kontrakter som utløp etter denne sesongen, men de er allerede nå blitt enige om en forlengelse. Hoftun har allerede skrevet under.

- Det var ingen vanskelig beslutning å ta, og jeg synes det er veldig greit at vi tar ett år av gangen. Når du er litt oppi åra, er det klart at det er rette måten å gjøre det på, sier Hoftun.

Øyvind Storflor har også forhandlet ferdig med Rosenborg, men har ikke rukket å skrive under enda.

- Vi er blitt enige om en ny avtale på tre år. Jeg føler at jeg blir satset på og at klubben tok initiativ til å forlenge kontrakten, synes jeg er et klart pluss, sier Storflor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere